Cursul "Marile Speranțe" se adresează copiilor cu vârste între 11 și 14 ani care fie au acumulat cunoștințe temeinice de limbă, fiind familiarizați cu cele mai însemnate noțiuni și capabili să comunice fluent, fie își doresc să învețe a doua sau chiar a treia limbă străină.

Învățăm în ritm antrenant, dar și în manieră distractivă la cursuri de engleză, franceză, germană, spaniolă, chineză și japoneză.

Cursul de limbă engleză de asemenea include pregătirea pe tot parcursul anului școlar pentru Cambridge KET sau PET, potrivit nivelului acestei grupe de vârstă. Pregătirea pentru examenul Cambridge este oferită gratuit de Echo Kids.

Participanți: 6-8 copii vor pătrunde tainele limbii străine alese prin jocuri, scenete și improvizaţii în jurul unor subiecte motivante, special selectate pentru a face învățarea eficientă și, în continuare, distractivă. Creativitatea și abilitățile lingvistice ale cursanților vor fi puse în valoare pentru a le completa personalitatea.

Structură: Cursurile Echo Kids sunt structurate în patru trimestre: trimestrul de toamnă (25 septembrie – 22 decembrie 2017), trimestrul de iarnă (15 ianuarie – 30 martie 2018), trimestrul de primăvară (11 aprilie – 15 iunie 2018), trimestrul de vară (dedicat cursurilor tematice intensive, 16 iunie – 09 septembrie 2018).

Program: Copiii vor participa la ședințe de 1 oră și 30 minute susținute de 2 ori pe săptămână, cu începere de la orele 09.00, 10.00, 10:30, 14:00, 15.00, 17.00, 18.00 sau 18.30.

Evaluare: La sfârşitul fiecărui trimestru, cursantul va fi evaluat printr-un test, iar părintele va primi un raport de evaluare al progresului copilului.

Important! În plus, părinţii vor putea beneficia de o întâlnire cu trainerul cursului în urma unei programări după cum urmează:

 • Pentru trimestrul de toamnă: 30 octombrie – 03 noiembrie 2017
 • Pentru trimestrul de iarnă: 05-09 februarie 2018
 • Pentru trimestrul de primăvară: 21-25 mai 2018
Cursuri de limbi straine pentru copii de 4-5 ani

Locație: Cursurile pentru copii se susțin la cele două sedii – sediul Echo Kids din Bd. Pache Protopopescu nr. 56, sector 2, București, (între Școala Iancului și Colegiul Național Mihai Viteazul) și sediul Echo Kids Cotroceni din str. Sf. Elefterie nr. 24, sector 5, București (lângă piața Operei).

Traineri și metodă de predare: Ne mândrim cu trainerii Echo Kids, absolvenți ai unor facultăți de profil și calificați, prin studii și experiență, pentru a preda limbi străine copiilor. Susținem principiul învățării active și dezvoltarea cât mai multor niveluri de percepție a limbii.

La sfârșitul unui an de studiu în cadrul acestui program, copiii vor fi studiat noțiunile necesare pentru a exprima opinii și idei despre prieteni și prietenie, trăsături de caracter, pentru a spune povești din tabere, pentru a descrie obiectele de vestimentație, căutări de comori, sporturi și acțiuni, stele de cinema, sărbători uzuale, vor putea interacționa pe teme precum artă, filme, calculatoare, meserii, viața în spațiu, bani, idei surprinzătoare, mistere, încălzirea globală și multe altele.

Din punctul de vedere al structurilor gramaticale, se vor revizui elementele abordate anterior și se vor preda altele noi precum verbele modale, prezentul perfect, trecutul continuu, exprimarea nevoii, obligației, imperativul, prepozițiile de mișcare, alte moduri de exprimare a viitorului, condiționalele, diateza pasivă.

Tarife*:

Cursuri de limba engleză pentru copii de 11-14 ani:

 • trimestrul de toamnă: 975 lei KET și PET (include 39 ore)
 • trimestrul de iarnă: 750 lei KET și PET (include 30 ore)
 • trimestrul de primăvară: 713 lei KET și PET (include 28.5 ore)

Susținerea examenelor de certificare nu este inclusă în taxa finală/trimestru. Este la latitudinea părinților să opteze pentru susținerea unui examen internațional. Taxa va fi achitată separat până la sfârșitul lunii martie 2018 prin intermediul secretariatului Echo Kids care va facilita înscrierile.

Cursuri de limba germană, de limba franceză și de limba spaniolă pentru copii de 11-14 ani:

 • trimestrul de toamnă: 728 lei (include 26 ore)
 • trimestrul de iarnă: 560 lei (include 20 ore)
 • trimestrul de primăvară: 560 lei (include 20 ore)

*tarifele menționate nu includ materialele de curs, prețul unui set – carte și caiet de activități fiind de aprox. 100 de le.

Modalitate de plată: Plata pentru fiecare trimestru al cursului va fi efectuată în două rate egale, una în prima săptămână de curs, cealaltă nu mai târziu de săptămâna a cincea.

Înscriere: Înscrierea la curs se efectuează prin completarea unei fișe de înscriere și presupune achitarea unei taxe de rezervare a unui loc într-o grupă în valoare de 50 de lei (tariful integral cuprinde taxa de rezervare) și taxa materialelor de curs.

Important! Înainte de înscriere, copiii sunt invitați la o testare prestabilită care este gratuită.

De ce Echo Kids: Pentru că ne vom concentra pe potențialul fiecărui copil în parte, vom veni în întâmpinarea nevoilor lui de studiu și îi vom îndruma dezvoltarea personală și intelectuală. Hai la Echo Kids pentru cursuri limbi straine copii de 4-14 ani!

Alte grupe de vârstă

 • 800 de copii înscriși în programele Echo Kids
 • 5 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
 • 92% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
 • 2 sedii prietenoase și luminoase pentru copiii dvs!
 • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!