"Lumea Aventurilor" este cursul care se adresează copiilor cu vârste între 6 și 7 ani și are obiectivul de a face cunoscute celor mici noțiunile de bază ale limbii străine alese, dar și elementele specifice culturii acesteia.

Cursul este disponibil în variantă de grup pentru limbile engleză, franceză, germană și spaniolă, respectându-se nivelul de cunoștințe al copilului, dar și vârsta.

Participanți: 6 – 8 copii vor pătrunde tainele limbii străine preferate în mod antrenant, prin cântece și jocuri, scenete ori improvizaţii atrăgătoare, potrivite vârstei lor.

Structură:Cursurile Echo Kids sunt structurate în patru trimestre: trimestrul de toamnă (25 septembrie – 22 decembrie 2017), trimestrul de iarnă (15 ianuarie – 30 martie 2018), trimestrul de primăvară (11 aprilie – 15 iunie 2018), trimestrul de vară (dedicat cursurilor tematice intensive, 16 iunie – 09 septembrie 2018).

Program: Copiii vor participa la ședințe de 1 oră și jumătate, de 2 ori pe săptămână, cu începere de la orele 12.00, 14.00, 16:00, 16.30, 17:00, 17.30.

Evaluare: La sfârşitul fiecărui trimestru, cursantul va fi evaluat printr-un test, iar părintele va primi un raport de evaluare al progresului copilului.

Important! În plus, părinţii vor putea beneficia de o întâlnire cu trainerul cursului în urma unei programări după cum urmează:

 • Pentru trimestrul de toamnă: 30 octombrie – 03 noiembrie 2017
 • Pentru trimestrul de iarnă: 05 - 09 februarie 2018
 • Pentru trimestrul de primăvară: 21 - 25 mai 2018
Cursuri de limbi straine pentru copii de 4-5 ani

Locație: Cursurile pentru copii se susțin la cele două sedii – sediul Echo Kids din Bd. Pache Protopopescu nr. 56, sector 2, București, (între Școala Iancului și Colegiul Național Mihai Viteazul) și sediul Echo Kids Cotroceni din str. Sf. Elefterie nr. 24, sector 5, București (lângă piața Operei).

Traineri și metodă de predare: Ne mândrim cu trainerii Echo Kids, absolvenți ai unor facultăți de profil și calificați, prin studii și experiență, pentru a preda limbi străine copiilor. Susținem principiul învățării active și dezvoltarea cât mai multor niveluri de percepție a limbii.

La sfârșitul unui an de studiu în cadrul acestui program, copiii vor fi studiat noțiuni de vocabular care să îi asiste în exprimarea unor idei referitoare la familie, prieteni, școală, corpul omenesc și aspectul fizic, vestimentație, hrană, jucării, animale de companie și animale sălbatice, mediul înconjurător; vor interacționa pe teme privitoare la abilități și deprinderi, starea vremii ori vacanțe, Crăciun și alte sărbători.

Din punctul de vedere al structurilor gramaticale, vor fi abordate următoarele: verbul “a fi” la variate moduri și timpuri, pronumele și adjectivul demonstrativ “acesta/ acela”, “Îmi place/ Nu-mi place” pentru exprimarea de gusturi și preferințe, prepoziții simple, pronume ori adjective posesive, verbe simple precum “a înota”, „a merge pe bicicletă”, „a patina”, „a cânta la pian”, „a juca tenis”, „a vorbi”, „a juca șah” vor fi conjugate la prezent, trecut ori viitor, ba chiar condițional. Cuvintele interogative (“cine”, “când”, “cum” etc.) ori gradele de comparație ale adjectivelor vor fi de asemenea utilizate.

Tarife*:

Cursuri de limba engleză pentru copii 6-7 ani:

 • trimestrul de toamnă: 828 lei (include 36 ore)
 • trimestrul de iarnă: 690 lei (include 30 ore)
 • trimestrul de primăvară: 655 lei (include 28.5 ore)

 

Cursuri de limbă germană, limbă franceză, limbă spaniolă pentru copii 6-7 ani:

 • trimestrul de toamnă: 900 lei (include 36 ore)
 • trimestrul de iarnă: 750 lei (include 30 ore)
 • trimestrul de primăvară: 713 lei (include 28.5 ore)

*tarifele menționate nu includ materialele de curs, prețul unui set – carte și caiet de activități fiind de aprox. 100 de lei.

Modalitate de plată: Plata pentru fiecare trimestru al cursului va fi efectuată în două rate egale, una în prima săptămână de curs, cealaltă nu mai târziu de săptămâna a cincea.

Înscriere: Înscrierea la curs se efectuează prin completarea unei fișe de înscriere și presupune achitarea unei taxe de rezervare a unui loc într-o grupă în valoare de 50 de lei (tariful integral cuprinde taxa de rezervare) și a taxei de manuale.

Important! Înainte de înscriere, copiii sunt invitați la o testare prestabilită care este gratuită.

De ce Echo Kids: Pentru că ne vom concentra pe potențialul fiecărui copil în parte, vom veni în întâmpinarea nevoilor lui de studiu și îi vom îndruma dezvoltarea personală și intelectuală.Hai la Echo Kids pentru cursuri limbi straine copii de 6-7 ani!

Alte grupe de vârstă

 • 800 de copii înscriși în programele Echo Kids
 • 5 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
 • 92% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
 • 2 sedii prietenoase și luminoase pentru copiii dvs!
 • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!