"Învăț ABC-ul" este cursul care se adresează copiilor cu vârste între 8 și 10 ani și are obiectivul de a introduce elevilor structuri lingvistice uzuale, noțiuni de gramatică organizată, scriere corectă și comunicare spontană în limba engleză.

Cursul este organizat în variantă de grup pentru limba engleză, respectându-se nivelul de cunoștințe al copilului, dar și vârsta, având următoarele categorii: Junior Starters, Junior Movers și Junior Flyers.

Cursul include pregătirea pe tot parcursul anului școlar pentru examenul Cambridge YLE astfel încât o oră pe săptămână în cadrul ședințelor de curs este dedicată acestui tip de pregătire. Examenul YLE este structurat în trei examene consecutive, Starters, Movers și Flyers. Pregătirea pentru examenul Cambridge este oferită de Echo Kids.

Participanți: 6 – 10 copii vor pătrunde tainele limbii străine alese prin jocuri, scenete și improvizaţii în jurul unor subiecte motivante, special selectate pentru a face învățarea eficientă și distractivă. Creativitatea și abilitățile lingvistice ale celor mici vor fi puse în valoare la fiecare lecție și pentru fiecare proiect pe care îl vor dezvolta în grup.

Structură: Cursurile Echo Kids sunt structurate în patru trimestre: trimestrul de toamnă (25 septembrie – 22 decembrie 2017), trimestrul de iarnă (15 ianuarie – 30 martie 2018), trimestrul de primăvară (11 aprilie – 15 iunie 2018), trimestrul de vară (dedicat cursurilor tematice intensive, 16 iunie – 09 septembrie 2018).

Program: Copiii vor participa la ședințe de 1 oră și 30 minute susținute de 2 ori pe săptămână, cu începere de la orele 12.00, 12:30, 14:00, 16:30, 17:30 sau 18.30.

Evaluare: La sfârşitul fiecărui trimestru, cursantul va fi evaluat printr-un test, iar părintele va primi un raport de evaluare al progresului copilului.

Important! În plus, părinţii vor putea beneficia de o întâlnire cu trainerul cursului în urma unei programări după cum urmează:

 • Pentru trimestrul de toamnă: 30 octombrie – 03 noiembrie 2017
 • Pentru trimestrul de iarnă: 05 - 09 februarie 2018
 • Pentru trimestrul de primăvară: 21 - 25 mai 2018
Cursuri de limbi straine pentru copii de 8-10 ani

Locație: Cursurile pentru copii se susțin la cele două sedii – sediul Echo Kids din Bd. Pache Protopopescu nr. 56, sector 2, București, (între Școala Iancului și Colegiul Național Mihai Viteazul) și sediul Echo Kids Cotroceni din str. Sf. Elefterie nr. 24, sector 5, București (lângă piața Operei).

Traineri și metodă de predare: Ne mândrim cu trainerii Echo Kids, absolvenți ai unor facultăți de profil și calificați, prin studii și experiență, pentru a preda limbi străine copiilor. Susținem principiul învățării active și dezvoltarea cât mai multor niveluri de percepție a limbii.

La sfârșitul unui an de studiu în cadrul acestui program, copiii vor fi studiat noțiuni de vocabular care să îi asiste în exprimarea unor idei privitoare la rutina zilnică, materiile școlare, o alimentație echilibrată și sănătoasă, oraș, obiecte personale, colecții, sporturi, starea de sănătate, atracții turistice, animale preferate; vor interacționa pe teme precum activitățile de vacanță, Crăciun și alte sărbători și festivaluri, oameni, țări și limbi străine, meserii, emisiuni televizate, surprinzătoarea natură, planuri de vacanta. De asemenea, ei vor afla mai multe despre modul de viață și obiceiurile țării a cărei limbă o studiază.

Din punctul de vedere al structurilor gramaticale, se vor aborda numeroase teme pentru care se vor folosi timpurile: prezentul simplu, prezentul continuu, trecut și viitor în propoziții de tip afirmativ, negativ și interogativ, gradele comparativ și superlativ ale adjectivelor, adverbe cantitative și multe alte unelte care le vor permite să-și exprime punctul de vedere în mod cât mai clar și nuanțat.

Tarife*:

Cursuri de limba engleză pentru copii 8-10 ani:

 • trimestrul de toamnă: 900 lei (include 36 ore)
 • trimestrul de iarnă: 750 lei (include 30 ore)
 • trimestrul de primăvară: 713 lei (include 28.5 ore)

 

Cursuri de limbă germană, limbă franceză, limbă spaniolă pentru copii 8-10 ani:

 • trimestrul de toamnă: 1008 lei (include 36 ore)
 • trimestrul de iarnă: 840 lei (include 30 ore)
 • trimestrul de primăvară: 798 lei (include 28.5 ore)

*tarifele menționate nu includ materialele de curs, prețul unui set – carte și caiet de activități fiind de aprox. 100 de lei.

Susținerea examenelor de certificare nu este inclusă în taxa finală/trimestru. Este la latitudinea părinților să opteze pentru susținerea unui examen internațional. Taxa va fi achitată separat până la sfârșitul lunii martie 2018 prin intermediul secretariatului Echo Kids care va facilita înscrierile.

Modalitate de plată: Plata pentru fiecare trimestru al cursului va fi efectuată în două rate egale, una în prima săptămână de curs, cealaltă nu mai târziu de săptămâna a cincea.

Înscriere: Înscrierea la curs se efectuează prin completarea unei fișe de înscriere și presupune achitarea unei taxe de rezervare a unui loc într-o grupă în valoare de 50 de lei (tariful integral cuprinde taxa de rezervare) precum și a taxei de manuale.

Important! Înainte de înscriere, copiii sunt invitați la o testare prestabilită care este gratuită.

De ce Echo Kids: Pentru că ne vom concentra pe potențialul fiecărui copil în parte, vom veni în întâmpinarea nevoilor lui de studiu și îi vom îndruma dezvoltarea personală și intelectuală. Hai la Echo Kids pentru cursuri limbi straine copii de 8-10 ani!

Alte grupe de vârstă

 • 800 de copii înscriși în programele Echo Kids
 • 5 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
 • 92% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
 • 2 sedii prietenoase și luminoase pentru copiii dvs!
 • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!