Înființat în septembrie 2011, Centrul de Limbi Străine Echo Kids este o inițiativă a Școlii de Limbi Străine Echo și este dedicat predării cât mai multor limbi străine copiilor.

Premisa de la care am inițiat acest demers este aceea că putem presupune că actualul context cultural diversificat va cere de la copiii de azi și tinerii de mâine numeroase calități. Cele mai importante abilități vor trece, desigur, prin medierea limbilor străine drept care, conform misiunii noastre, organizăm cursuri de limbi străine care dezvoltă potențialul copiilor prin exersarea și însușirea unor virtuți academice, culturale, precum și individuale. Valorile care ne ghidează activitatea sunt deschidere, creativitate, flexibilitate și profesionalism.

Echo Kids își îndreaptă atenția către pre-școlari, școlari de clasa pregătitoare și clasa I cu vârste între 4 și 7 ani, cărora temele cursurilor Lumea mea de basm sau Lumea Aventurilor le propun să pătrundă în universul de poveste specific vârstei prin intermediul limbilor și culturilor străine; copiilor de clasa II și celorlalți de până la 9 ani le oferim sprijinul necesar parcurgerii cu brio a curriculei școlare prin Învățarea ABC-ului limbii străine preferate-noțiunile de bază deja dobândite în anii de copilărie vor fi completate de reproducerea lor în scris, astfel încât cunoașterea să fie deplină. Marile Speranțe ale elevilor de gimnaziu se vor consolida pe fundamentul abilităților de comunicare într-o limbă străină vădit îmbunătățite în urma participării la cursuri. Adolescenților cărora se adresează cursurile Echo Teens le hrănim devotamentul către studiul continuu al unei limbi străine prin oportunitatea de a se pregăti în vederea susținerii unui examen internațional care să deschidă porți către reușita în contextul actual al diversității culturale.

Echo Kids oferă copiilor oportunități de studiu care îi dezvoltă atât academic cât și cultural, dar, în special, ca indivizi.

Astfel, pe durata unui an de cursuri le propunem copiilor un traseu de studiu al limbii străine desfășurat de-a lungul curriculei naționale, dar care aduce elemente caracteristice culturilor străine ca, de pildă, cunoașterea unor tradiții renumite în țările ale căror limbi le studiază; drept urmare, putem participa la evenimente indoor tematice și interesante, diversificate și stimulante. Organizăm seminarii de sfârșit de săptămână care întregesc cunoașterea altor culturi, iar, când vine vremea susținerii unor examene internaționale adecvate vârstei mici a cursanților ca, de pildă, Trinity Grade 1 sau 2, ori Young Learners English Cambridge, le ușurăm sarcinile prin pregătire specială.

Cursurile de conversație susținute de un trainer nativ sunt menite să îmbunătățească pronunția și capacitatea de a interacționa într-o altă limbă decât cea maternă, iar la finele anului școlar întregim strategia de curs cu o tabără în care copiii iau lecții de la alți vorbitori nativi.

Metoda Echo Kids

Pentru a studia limbi străine, îi așteptăm pe copii în săli de curs amenajate corespunzător vârstei. Aceștia vor fi îndrumați de traineri cu studii de specialitate și experiență îndelungată, tineri și joviali, printr-o metodă de predare inspirată de modelul internațional, inovatoare și flexibilă și conform unor materiale de studiu potrivite nivelului de cunoaștere a limbii. De asemenea, numeroase alte materiale vor suplimenta corect noțiunile dobândite la cursuri prin munca individuală a fiecărui copil. Toate acestea pentru că noi credem că vârsta copilăriei este cea propice deprinderii cât mai multor abilități și instrumentării minții copiilor cu “unelte” pe care le vor folosi toată viața. Descrierea metodei de predare Echo Kids ne îndreaptă atenția către fundamentul studiului unei limbi străine, adică mecanismele și principiile specifice învățării limbii materne, mecanisme care se pliază pe vârsta mică a cursanților. Hai la Echo Kids - centru limbi straine copii!

  • 1600 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 8 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0216421355