Cursul este organizat în variantă de grup pentru limba engleză, respectându-se nivelul de cunoștințe al copilului, dar și vârsta. Cursul include pregătirea pe tot parcursul anului școlar pentru examenul Cambridge astfel încât o oră pe săptămână în cadrul ședințelor de curs este dedicată acestui tip de pregătire. Pentru această categorie de vârstă, copiii se pregătesc pentru KET sau PET.

Participanți: 6-10 copii vor pătrunde tainele limbii străine preferate în mod antrenant, prin cântece și jocuri, scenete ori improvizaţii atrăgătoare, potrivite vârstei lor.

Structură: Cursurile Echo Kids sunt structurate în patru trimestre: trimestrul de toamnă (23 septembrie – 20 decembrie 2019), trimestrul de iarnă (13 ianuarie – 20 martie 2020), trimestrul de primăvară (23 martie – 12 iunie 2020), trimestrul de vară (perioadă dedicată cursurilor de vară).

Program: Copiii vor participa la ședințe de 1 oră și 30 minute susținute de 2 ori pe săptămână, cu începere de la orele 08.30, 10:00, 14:00, 18.00 sau 18.30.

Evaluare: La sfârşitul fiecărui trimestru, cursantul va fi evaluat printr-un test, iar părintele va primi un raport de evaluare a progresului copilului.

Locație: Cursurile pentru copii se susțin la sediul Echo Kids din Bd. Pache Protopopescu nr. 56, sector 2, București, (între Școala Iancului și Colegiul Național Mihai Viteazul).

Cursuri de limbi straine pentru copii de 4-5 ani

Traineri și metodă de predare: e mândrim cu trainerii Echo Kids, absolvenți ai unor facultăți de profil și calificați, prin studii și experiență, pentru a preda limbi străine copiilor. Susținem principiul învățării active și dezvoltarea cât mai multor niveluri de percepție a limbii.

Tarife*:

Valoarea întregului an școlar este de 2835 lei, adică 94.5 ore*30 lei/oră
Se aplică următoarele reduceri:

  • 7% pentru plata integrală, până la data de 08.10.2019, respectiv 2630 lei
  • 10% pentru al doilea/al treilea membru al familiei (frate/soră), respectiv 2550 lei

Tarifele menționate nu includ materialele de curs, prețul unui set – carte și caiet de activități fiind de minim 150 de lei.

Modalitate de plată: Plata se poate efectua în 6 rate egale, pe parcursul anului în numerar sau prin virament bancar.

Înscriere: Înscrierea la curs se efectuează prin completarea unei fișe de înscriere și presupune achitarea unei taxe de rezervare a unui loc într-o grupă în valoare de 100 de lei (tariful integral cuprinde taxa de rezervare).

Important! Înainte de înscriere, copiii sunt invitați la o testare prestabilită care este gratuită.

În plus, părinţii vor putea beneficia de:

  • o întâlnire cu trainerul cursului în urma unei programări în perioada 06 - 10 ianuarie 2020
  • o participare la o lecție deschisă în perioada 27 – 30 aprilie 2020

Grupe de vârstă

cursuri de engleză

cursuri de franceză / germană / spaniolă

  • 1600 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 8 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0216421355