Corsi di lingua italiana per bambini

Studiul unei limbi străine deschide o lume întreagă de beneficii pentru copilul dumneavoastră. Dincolo de îmbunătățirea gândirii critice și a memoriei, asigură înscrierea copilului în licee ori facultăți din străinătate și, de asemenea, trasează așteptări înalte de la parcursul lui profesional. În plus, i se oferă copilului șansa de a participa la unul dintre programele culturale de schimb de experiențe, una dintre metodele cele mai temeinice de cunoaștere a unei limbi străine și a culturii respective. Devine imperios necesară cunoașterea limbii pentru ca această experiență de viață să devină una agreabilă și, mai ales, o oportunitate de job.

Cursurile de limba italiană nu vor constitui o dificultate pentru elev, fiind prin excelență una romanică și, deci, aproape de română; astfel, se poate înlesni procesul de însușire a celorlalte limbi din aceeași gamă, franceză, spaniolă, portugheză.

Odată spulberate aceste mituri, puteți lua în considerare bogăția culturală a Italiei, de la o Antichitate imperială până la un prezent aclamat, dintre aceste momente perioada romană și Renașterea fiind recunoscute în lumea întreagă drept etalon al creației artistice; nu fără motiv forurile UNESCO au stabilit că mai mult de jumătate din artefactele lumii se găsesc în Italia. În plus, tot ai Italiei sunt artiștii L. da Vinci, B. Michelangelo, S. Botticelli, M. da Caravaggio, dar și scriitori ori gânditori faimoși ca N. Machiavelli, F. Petrarca, G. Boccaccio, Dante A., L. Pirandello; iar operele acestora merită studiate chiar în limba în care au fost scrise. Dacă menționăm și numele unor exploratori precum Cristofor Columb, Marco Polo ori Amerigo Vespucci, îi justificăm Italiei reputația de țară abundentă în cultură și spirit inovator.

Colosseumul lui Nero, Pantheonul elegantelor femei romane, Teatrul Scala al concertelor de seamă, Fântâna Dorințelor soldaților romani, Dealul Capitoliului al vechilor autorități. Roma plină de istorie, Veneția de pe ape, Florența palatelor, Milano al modei, Napoli- comoara istorică și artistică, ori Verona medievală. Prin acestea, Italia, țara în care W. Shakespeare și-a creat personajele și le-a țesut poveștile, rămâne cuceritoare pentru sufletele cele mai sensibile. Iar dacă arta se realizează de dragul artei, întocmai și cursurile de limba italiană pentru copii pot fi un punct bun de pornire în a studia din pasiune. Hai la Echo Kids pentru cursuri italiana copii!

italiana

Cursuri pentru copii
  • 2500 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 9 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0737.769.145