日本語を学ぶ

Știați că japonezii au o afecțiune aparte pentru frumusețea peisajelor? Că ei consideră că trăsăturile mediului înconjurător, munții, pădurile ori apele au propriile lor spirite? Sau că valorile culturale inculcate celor mici sunt înclinația către muncă, respectul pentru ceilalți, grija față de familie și mai puțin pentru propria persoană? Cu siguranță știți și de cultura shogun-ilor, conducători militari care protejau cultura proprie, chiar închizând granițele.

Se pare că japonezii sunt turiști internaționali, a treia comunitate ca lărgime în mediul online și una dintre sursele relevante de exporturi culturale: ne sunt din ce în ce mai apropiate sushi-ul, concertele karaoke și caricaturile manga, bonsaiul și origamiul, fără a mai fi necesară menționarea binecunoscutelor arte marțiale.

În contextul actual multicultural în care interacțiunea internațională se realizează între popoare fie de aceeași origine, fie în relativă proximitate, atenția este îndreptată către națiunile în expansiune culturală și economică. Se prea poate ca, în ceva vreme, tinerii să lucreze pentru sau să fie în competiție cu o companie japoneză, să comunice sau să se asocieze cu parteneri japonezi, ba chiar să ia contact cu filme, desene animate ori cărți japoneze.

Așadar, dacă vă doriți pentru copilul dumneavoastră un viitor în tehnologie, inginerie auto, medicină, ori credeți că influența majoră pe care o au japonezii în cultura pop va cere de la tinerii noștri cunoașterea acestei limbi, vă propunem cursurile de limba japoneză pentru copii. Pre-școlarii și elevii dornici de studiu vor vedea și că limba nu este atât de greu de învățat precum pare, pentru că, în ciuda sistemului diferit de scriere, ei se vor putea descurca învățând din caracterele hiragana sau katakana; în plus, gramatica este mult mai simplă decât în cazul unor limbi europene: substantivele nu au gen, nici plural ori articole determinante și există doar două timpuri verbale, trecut și viitor, pentru care verbele neregulate sunt foarte puține.

Vă așteptăm copiii la cursurile de limba japoneză Echo Kids pentru a se pregăti să ia contact cu una dintre cele mai solicitate limbi străine, dar și cu una din cele mai prietenoase culturi! Hai la Echo Kids pentru cursuri japoneza copii.

japoneza

Cursuri pentru copii
  • 2500 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 9 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0737.769.145