Cursul "Marile Speranțe" se adresează copiilor cu vârste între 11 și 14 ani care fie au acumulat cunoștințe temeinice de limbă, fiind familiarizați cu cele mai însemnate noțiuni și capabili să comunice fluent, fie își doresc să învețe a doua sau chiar a treia limbă străină.

Învățăm în ritm antrenant, dar și în manieră distractivă la cursuri de engleză, franceză, germană, spaniolă, chineză și japoneză.

Cursul de limbă engleză de asemenea include pregătirea pe tot parcursul anului școlar pentru Cambridge KET sau PET, potrivit nivelului acestei grupe de vârstă. Pregătirea pentru examenul Cambridge este oferită gratuit de Echo Kids.

Participanți: 8-10 copii vor pătrunde tainele limbii străine alese prin jocuri, scenete și improvizaţii în jurul unor subiecte motivante, special selectate pentru a face învățarea eficientă și, în continuare, distractivă. Creativitatea și abilitățile lingvistice ale cursanților vor fi puse în valoare pentru a le completa personalitatea.

Structură: Cursurile Echo Kids sunt structurate în patru trimestre: trimestrul de toamnă (24 septembrie – 21 decembrie 2018), trimestrul de iarnă (14 ianuarie – 29 martie 2019), trimestrul de primăvară (1 aprilie – 14 iunie 2019), trimestrul de vară (perioadă dedicată Taberelor Urbane - costurile și programa vor fi comunicate ulterior).

Program: Copiii vor participa la ședințe de 1 oră și 30 minute susținute de 2 ori pe săptămână, cu începere de la orele 08.30, 10.00, 14:00, 18.00. 18.30.

Evaluare: La sfârşitul fiecărui trimestru, cursantul va fi evaluat printr-un test, iar părintele va primi un raport de evaluare al progresului copilului.

Important! În plus, părinţii vor putea beneficia de o întâlnire cu trainerul cursului în urma unei programări după cum urmează:

 • Pentru trimestrul de toamnă: 19 – 23 noiembrie 2018
 • Pentru trimestrul de iarnă: 07 - 11 ianuarie 2019
 • Pentru trimestrul de primăvară: 25 – 29 martie 2019
Cursuri de limbi straine pentru copii de 4-5 ani

Locație: Cursurile pentru copii se susțin la cele două sedii – sediul Echo Kids din Bd. Pache Protopopescu nr. 56, sector 2, București, (între Școala Iancului și Colegiul Național Mihai Viteazul) și sediul Echo Kids Cotroceni din str. Sf. Elefterie nr. 24, sector 5, București (lângă piața Operei).

Traineri și metodă de predare: Ne mândrim cu trainerii Echo Kids, absolvenți ai unor facultăți de profil și calificați, prin studii și experiență, pentru a preda limbi străine copiilor. Susținem principiul învățării active și dezvoltarea cât mai multor niveluri de percepție a limbii.

La sfârșitul unui an de studiu în cadrul acestui program, copiii vor fi studiat noțiunile necesare pentru a exprima opinii și idei despre prieteni și prietenie, trăsături de caracter, pentru a spune povești din tabere, pentru a descrie obiectele de vestimentație, căutări de comori, sporturi și acțiuni, stele de cinema, sărbători uzuale, vor putea interacționa pe teme precum artă, filme, calculatoare, meserii, viața în spațiu, bani, idei surprinzătoare, mistere, încălzirea globală și multe altele.

Din punctul de vedere al structurilor gramaticale, se vor revizui elementele abordate anterior și se vor preda altele noi precum verbele modale, prezentul perfect, trecutul continuu, exprimarea nevoii, obligației, imperativul, prepozițiile de mișcare, alte moduri de exprimare a viitorului, condiționalele, diateza pasivă.

Tarife*:

Cursuri de limba engleză pentru copii 11-14 ani:

Valoarea întregului an școlar este de 2880 lei, adică 96 ore*30 lei/oră
Se aplică următoarele reduceri:

 • 7% pentru plata integrală, până la data de 08.10.2018, respectiv 2680 lei
 • 10% pentru al doilea/al treilea membru al familiei (frate/soră), respectiv 2590 lei

Susținerea examenelor de certificare nu este inclusă în taxa finală/trimestru. Este la latitudinea părinților să opteze pentru susținerea unui examen internațional. Taxa va fi achitată separat conform procedurii anunțate de Echo Kids, care va facilita înscrierile.Cursuri de limbă germană, limbă franceză, limbă spaniolă pentru copii 11-14 ani

Valoarea întregului an școlar este de 3360 lei, adică 96 ore*35 lei/oră
Se aplică următoarele reduceri:

 • 7% pentru plata integrală, până la data de 08.10.2018, respectiv 3125 lei
 • 10% pentru al doilea/al treilea membru al familiei (frate/soră), respectiv 3025 lei

Tarifele menționate nu includ materialele de curs, prețul unui set – carte și caiet de activități fiind de aprox. 100 de lei.

Modalitate de plată: Plata se poate efectua în 6 rate egale, pe parcursul anului în numerar sau prin virament bancar.

Înscriere: Înscrierea la cursurile Echo Kids se efectuează prin completarea unei fișe de înscriere și presupune achitarea unei taxe de rezervare a unui loc într-o grupă în valoare de 100 lei (tariful integral cuprinde taxa de rezervare) și a taxei de manuale.

Suma reprezintă un avans din prima tranșă de plată, care este scadentă în luna septembrie, la semnarea contractului de înscriere. In situația în care nu se finalizează (re)înscrierea, respectiv nu se semnează contractul, avansul nu se restituie.

Rezervarea locului este garantată numai dupa achitarea sumei de 100 lei si este valabilă până la data de 10 septembrie 2018, data până la care trebuie finalizată înscrierea.

Important! Înainte de înscriere, copiii sunt invitați la o testare prestabilită care este gratuită.

De ce Echo Kids: Pentru că ne vom concentra pe potențialul fiecărui copil în parte, vom veni în întâmpinarea nevoilor lui de studiu și îi vom îndruma dezvoltarea personală și intelectuală. Hai la Echo Kids pentru cursuri limbi straine copii de 4-14 ani!

Alte grupe de vârstă

 • 1600 de copii înscriși în programele Echo Kids
 • 8 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
 • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
 • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0216421355