Echo Teens - cursuri de pregătire pentru FCE, CAE și IELTS

Cursul de limba engleză "Echo Teens" se adresează adolescenților care au deja cunoștințe de limbă dar țintesc spre perfecționare, care sunt dedicați studiului și dornici să se remarce între cunoscători.

Participanți: 6 – 10 copii se vor reuni pentru a-și dezvolta abilitățile lingvistice deja dobândite în vederea susținerii unui examen internațional care le va deschide nenumărate porți către reușită.

Structură: Cursurile Echo Teens sunt structurate în patru trimestre: trimestrul de toamnă (24 septembrie – 21 decembrie 2018), trimestrul de iarnă (14 ianuarie – 29 martie 2019), trimestrul de primăvară (1 aprilie – 14 iunie 2019), trimestrul de vară (perioadă dedicată Taberelor Urbane - costurile și programa vor fi comunicate ulterior).

Program: Copiii vor participa la ședințe de 2 ore, susținute o dată pe săptămână, cu începere de la orele 09.00, 10.00, 12.00, 14.00 sau 18.30.

Evaluare: La sfârşitul fiecărui trimestru, cursantul va fi evaluat printr-un test, iar părintele va primi un raport de evaluare a progresului copilului.

Important! În plus, părinţii vor putea beneficia de o întâlnire cu trainerul cursului în urma unei programări după cum urmează:

  • Pentru trimestrul de toamnă: 19 – 23 noiembrie 2018
  • Pentru trimestrul de iarnă: 07 - 11 ianuarie 2019
  • Pentru trimestrul de primăvară: 25 – 29 martie 2019
Cursuri de limbi straine pentru copii de 14-17 ani

Locație: Cursurile pentru copii se susțin la cele două sedii – sediul Echo Kids din Bd. Pache Protopopescu nr. 56, sector 2, București, aflat între Școala Iancului și Colegiul Național Mihai Viteazul și sediul Echo Kids Cotroceni din str. Sf. Elefterie nr. 24, sector 5, București.

Traineri și metodă de predare: Ne mândrim cu trainerii Echo Kids, absolvenți ai unor facultăți de profil și calificați, prin studii și experiență, pentru a preda limbi străine adolescenților. Ne vom concentra pe programa tematică actuală a examenelor internaționale pentru ca elevii să poată, în final, comunica și scrie eficient și corect, specializat și adecvat diferitelor situații culturale și sociale.

La sfârșitul unui an de studiu în cadrul acestui program, copiii vor fi studiat noțiunile necesare pentru a exprima opinii și idei despre prieteni și prietenie, pentru a spune povești din tabere, pentru a descrie îmbrăcăminte, căutări de comori, sporturi și acțiuni, stele de cinema, sărbători uzuale, vor putea interacționa pe teme precum artă, filme, calculatoare, meserii, viața în spațiu, bani, idei surprinzătoare, mistere și multe altele.

Din punctul de vedere al structurilor gramaticale, se vor revizui temele abordate anterior și se vor preda altele noi precum prezentul perfect, trecutul continuu, exprimarea nevoii, obligației, imperativul, prepozițiile de mișcare, alte moduri de exprimare a viitorului, condiționalul.

Tarife*:

Cursuri de limba engleză pentru copii 15-18 ani:

Valoarea întregului an școlar este de 3360 lei, adică 96 ore*35 lei/oră
Se aplică următoarele reduceri:

  • 7% pentru plata integrală, până la data de 08.10.2018, respectiv 3125lei
  • 10% pentru al doilea/al treilea membru al familiei (frate/soră), respectiv 3025 lei

*tarifele menționate nu includ materialele de curs, prețul unui set – carte și caiet de activități fiind de aproximativ 100 de lei.

Modalitate de plată: Plata se poate efectua în 6 rate egale, pe parcursul anului în numerar sau prin virament bancar.

Înscriere: Înscrierea la cursurile Echo Kids se efectuează prin completarea unei fișe de înscriere și presupune achitarea unei taxe de rezervare a unui loc într-o grupă în valoare de 100 lei (tariful integral cuprinde taxa de rezervare) și a taxei de manuale.

Suma reprezintă un avans din prima tranșă de plată, care este scadentă în luna septembrie, la semnarea contractului de înscriere. In situația în care nu se finalizează (re)înscrierea, respectiv nu se semnează contractul, avansul nu se restituie.

Rezervarea locului este garantată numai dupa achitarea sumei de 100 lei si este valabilă până la data de 10 septembrie 2018, data până la care trebuie finalizată înscrierea.

Important! Înainte de înscriere, copiii sunt invitați la o testare prestabilită care este gratuită.

De ce Echo Kids: Pentru că ne vom concentra pe potențialul fiecărui adolescent în parte și îi vom hrăni devotamentul față de studiul temeinic al limbii străine preferate; astfel, îi vom îndruma pregătirea pentru un examen internațional, iar cursantului i se vor deschide porți către reușită în contextul actual al diversității culturale. Hai la Echo Kids pentru cursuri limbi straine copii de 15-18 ani!

Alte grupe de vârstă

  • 1600 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 8 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0216421355