“Lumea mea de basm” este cursul care se adresează copiilor cu vârste între 4 și 5 ani și are obiectivul de a face cunoscute celor mici noțiunile de bază ale limbii străine alese, dar și elementele specifice culturii acesteia.

Cursul este disponibil în variantă de grup pentru limbile engleză, franceză, germană și spaniolă.

Participanți: 8-10 copii vor pătrunde tainele limbii străine preferate în mod antrenant, prin cântece și jocuri, scenete ori improvizaţii atrăgătoare, potrivite vârstei lor.

Structură: Cursurile Echo Kids sunt structurate în patru trimestre: trimestrul de toamnă (24 septembrie – 21 decembrie 2018), trimestrul de iarnă (14 ianuarie – 29 martie 2019), trimestrul de primăvară (1 aprilie – 14 iunie 2019), trimestrul de vară (perioadă dedicată Taberelor Urbane - costurile și programa vor fi comunicate ulterior).

Program: Copiii vor participa la ședințe de 1 oră, de 2 ori pe săptămână, cu începere de la orele 16.00, 16.30, 17.00, 17:30, 18.00, 18.30.

Evaluare: La sfârşitul fiecărui trimestru, cursantul va fi evaluat printr-un test, iar părintele va primi un raport de evaluare a progresului copilului.

Important! În plus, părinţii vor putea beneficia de o întâlnire cu trainerul cursului în urma unei programări după cum urmează:

 • Pentru trimestrul de toamnă: 19 – 23 noiembrie 2018
 • Pentru trimestrul de iarnă: 07 - 11 ianuarie 2019
 • Pentru trimestrul de primăvară: 25 – 29 martie 2019
Cursuri de limbi straine pentru copii de 4-5 ani

Locație: Cursurile pentru copii se susțin la cele două sedii – sediul Echo Kids din Bd. Pache Protopopescu nr. 56, sector 2, București, (între Școala Iancului și Colegiul Național Mihai Viteazul) și sediul Echo Kids Cotroceni din str. Sf. Elefterie nr. 24, sector 5, București (lângă piața Operei).

Traineri și metodă de predare: Ne mândrim cu trainerii Echo Kids, absolvenți ai unor facultăți de profil și calificați, prin studii și experiență, pentru a preda limbi străine copiilor. Susținem principiul învățării active și dezvoltarea cât mai multor niveluri de percepție a limbii.

La sfârșitul unui an de studiu în cadrul acestui program, copiii își vor fi însușit elementele de vocabular necesare pentru a numi cifrele, părțile corpului, culori, haine, membrii familiei, animale, jucării, starea vremii, fructe, forme geometrice, încăperile unei case, mijloace de transport, meserii și multe altele. În plus, aceștia vor învăța să formuleze și să răspundă la întrebări simple referitoare la numele și vârsta lor, vor putea face scurte descrieri ale elementelor studiate și vor demonstra un nivel înalt de înțelegere a indicațiilor primite exclusiv în limba străină studiată.

Tarife*:

Cursuri de limba engleză pentru copii 4-5 ani:

Valoarea întregului an școlar este de 1860 lei, adică 62 ore*30 lei/oră
Se aplică următoarele reduceri:

 • 7% pentru plata integrală, până la data de 08.10.2018, respectiv 1730 lei
 • 10% pentru al doilea/al treilea membru al familiei (frate/soră), respectiv 1670 lei


Cursuri de limbă germană, limbă franceză, limbă spaniolă pentru copii 4-5 ani

Valoarea întregului an școlar este de 2170 lei, adică 62 ore*35 lei/oră
Se aplică următoarele reduceri:

 • 7% pentru plata integrală, până la data de 08.10.2018, respectiv 2020 lei
 • 10% pentru al doilea/al treilea membru al familiei (frate/soră), respectiv 1950 lei

Tarifele menționate nu includ materialele de curs, prețul unui set – carte și caiet de activități fiind de aprox. 100 de lei.

Modalitate de plată: Plata se poate efectua în 6 rate egale, pe parcursul anului în numerar sau prin virament bancar.

Înscriere: Înscrierea la cursurile Echo Kids se efectuează prin completarea unei fișe de înscriere și presupune achitarea unei taxe de rezervare a unui loc într-o grupă în valoare de 100 lei (tariful integral cuprinde taxa de rezervare) și a taxei de manuale.

Suma reprezintă un avans din prima tranșă de plată, care este scadentă în luna septembrie, la semnarea contractului de înscriere. In situația în care nu se finalizează (re)înscrierea, respectiv nu se semnează contractul, avansul nu se restituie.

Rezervarea locului este garantată numai dupa achitarea sumei de 100 lei si este valabilă până la data de 10 septembrie 2018, data până la care trebuie finalizată înscrierea.

Important! Înainte de înscriere, copiii sunt invitați la o testare prestabilită care este gratuită.

De ce Echo Kids: Pentru că ne vom concentra pe potențialul fiecărui copil în parte, vom veni în întâmpinarea nevoilor lui de studiu și îi vom îndruma dezvoltarea personală și intelectuală. Hai la Echo Kids pentru cursuri limbi straine copii de 4-5 ani!

Alte grupe de vârstă

 • 1600 de copii înscriși în programele Echo Kids
 • 8 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
 • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
 • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0216421355