"Învăț ABC-ul" este cursul care se adresează copiilor cu vârste între 8 și 10 ani și are obiectivul de a introduce elevilor structuri lingvistice uzuale, noțiuni de gramatică organizată, scriere corectă și comunicare spontană în limba engleză.

Cursul este organizat în variantă de grup pentru limba engleză, respectându-se nivelul de cunoștințe al copilului, dar și vârsta, având următoarele categorii: Junior Starters, Junior Movers și Junior Flyers.

Cursul include pregătirea pe tot parcursul anului școlar pentru examenul Cambridge YLE astfel încât o oră pe săptămână în cadrul ședințelor de curs este dedicată acestui tip de pregătire. Examenul YLE este structurat în trei examene consecutive, Starters, Movers și Flyers. Pregătirea pentru examenul Cambridge este oferită gratuit de Echo Kids.

Participanți: 8-10 copii vor pătrunde tainele limbii străine alese prin jocuri, scenete și improvizaţii în jurul unor subiecte motivante, special selectate pentru a face învățarea eficientă și distractivă. Creativitatea și abilitățile lingvistice ale celor mici vor fi puse în valoare la fiecare lecție și pentru fiecare proiect pe care îl vor dezvolta în grup.

Structură: Cursurile Echo Kids sunt structurate în patru trimestre: trimestrul de toamnă (24 septembrie – 21 decembrie 2018), trimestrul de iarnă (14 ianuarie – 29 martie 2019), trimestrul de primăvară (1 aprilie – 14 iunie 2019), trimestrul de vară (perioadă dedicată Taberelor Urbane - costurile și programa vor fi comunicate ulterior).

Program: Copiii vor participa la ședințe de 1 oră și 30 minute susținute de 2 ori pe săptămână, cu începere de la orele 12.00, 12:30, 14:00, 16:30, 17:30 sau 18.30.

Evaluare: La sfârşitul fiecărui trimestru, cursantul va fi evaluat printr-un test, iar părintele va primi un raport de evaluare al progresului copilului.

Important! În plus, părinţii vor putea beneficia de o întâlnire cu trainerul cursului în urma unei programări după cum urmează:

 • Pentru trimestrul de toamnă: 19 – 23 noiembrie 2018
 • Pentru trimestrul de iarnă: 07 - 11 ianuarie 2019
 • Pentru trimestrul de primăvară: 25 – 29 martie 2019
Cursuri de limbi straine pentru copii de 8-10 ani

Locație: Cursurile pentru copii se susțin la cele două sedii – sediul Echo Kids din Bd. Pache Protopopescu nr. 56, sector 2, București, (între Școala Iancului și Colegiul Național Mihai Viteazul) și sediul Echo Kids Cotroceni din str. Sf. Elefterie nr. 24, sector 5, București (lângă piața Operei).

Traineri și metodă de predare: Ne mândrim cu trainerii Echo Kids, absolvenți ai unor facultăți de profil și calificați, prin studii și experiență, pentru a preda limbi străine copiilor. Susținem principiul învățării active și dezvoltarea cât mai multor niveluri de percepție a limbii.

La sfârșitul unui an de studiu în cadrul acestui program, copiii vor fi studiat noțiuni de vocabular care să îi asiste în exprimarea unor idei privitoare la rutina zilnică, materiile școlare, o alimentație echilibrată și sănătoasă, oraș, obiecte personale, colecții, sporturi, starea de sănătate, atracții turistice, animale preferate; vor interacționa pe teme precum activitățile de vacanță, Crăciun și alte sărbători și festivaluri, oameni, țări și limbi străine, meserii, emisiuni televizate, surprinzătoarea natură, planuri de vacanta. De asemenea, ei vor afla mai multe despre modul de viață și obiceiurile țării a cărei limbă o studiază.

Din punctul de vedere al structurilor gramaticale, se vor aborda numeroase teme pentru care se vor folosi timpurile: prezentul simplu, prezentul continuu, trecut și viitor în propoziții de tip afirmativ, negativ și interogativ, gradele comparativ și superlativ ale adjectivelor, adverbe cantitative și multe alte unelte care le vor permite să-și exprime punctul de vedere în mod cât mai clar și nuanțat.

Tarife*:

Cursuri de limba engleză pentru copii 8-10 ani:

Valoarea întregului an școlar este de 2790 lei, adică 93 ore*30 lei/oră
Se aplică următoarele reduceri:

 • 7% pentru plata integrală, până la data de 08.10.2018, respectiv 2595 lei
 • 10% pentru al doilea/al treilea membru al familiei (frate/soră), respectiv 2510 lei

Susținerea examenelor de certificare nu este inclusă în taxa finală/trimestru. Este la latitudinea părinților să opteze pentru susținerea unui examen internațional. Taxa va fi achitată separat până la sfârșitul lunii februarie 2019 prin intermediul Echo Kids care va facilita înscrierile.Cursuri de limbă germană, limbă franceză, limbă spaniolă pentru copii 8-10 ani

Valoarea întregului an școlar este de 3255 lei, adică 93 ore*35 lei/oră
Se aplică următoarele reduceri:

 • 7% pentru plata integrală, până la data de 08.10.2018, respectiv 3025 lei
 • 10% pentru al doilea/al treilea membru al familiei (frate/soră), respectiv 2930 lei

Tarifele menționate nu includ materialele de curs, prețul unui set – carte și caiet de activități fiind de aprox. 100 de lei.

Modalitate de plată: Plata se poate efectua în 6 rate egale, pe parcursul anului în numerar sau prin virament bancar.

Înscriere: Înscrierea la cursurile Echo Kids se efectuează prin completarea unei fișe de înscriere și presupune achitarea unei taxe de rezervare a unui loc într-o grupă în valoare de 100 lei (tariful integral cuprinde taxa de rezervare) și a taxei de manuale.

Suma reprezintă un avans din prima tranșă de plată, care este scadentă în luna septembrie, la semnarea contractului de înscriere. In situația în care nu se finalizează (re)înscrierea, respectiv nu se semnează contractul, avansul nu se restituie.

Rezervarea locului este garantată numai dupa achitarea sumei de 100 lei si este valabilă până la data de 10 septembrie 2018, data până la care trebuie finalizată înscrierea.

Important! Înainte de înscriere, copiii sunt invitați la o testare prestabilită care este gratuită.

De ce Echo Kids: Pentru că ne vom concentra pe potențialul fiecărui copil în parte, vom veni în întâmpinarea nevoilor lui de studiu și îi vom îndruma dezvoltarea personală și intelectuală. Hai la Echo Kids pentru cursuri limbi straine copii de 8-10 ani!

Alte grupe de vârstă

 • 1600 de copii înscriși în programele Echo Kids
 • 8 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
 • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
 • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0216421355