Examenele Cambridge

Cunoștințele de limba engleză ajutate de o certificare internațională precum examenele Cambridge conferă elevilor un bun început în viață, îi ajută să înțeleagă rolul și importanța unei certificări internaționale și îi fac să conștientizeze importanța unei examinări de la o vârstă timpurie.

Numărul mare de examene Cambridge pentru toate vârstele poate reflecta nevoi și abilități diferite ale persoanelor care sunt interesate în a obține aceste certificate. Ele acoperă o arie largă de nevoi de la examenele pentru începători care au rolul de a încuraja studiul limbii engleze până la certificate de nivel avansat pentru cei care fie au atins un nivel înalt de fluență, fie doresc să își urmeze visul de a studia la o facultate din străinătate.

Examenele Cambridge sunt recunoscute în întreaga lume de mii de angajatori, universități, agenții guvernamentale ca pe o dovadă clară a cunoașterii limbii engleze. Certificatele Cambridge nu expiră niciodată și sunt o realizare pentru viață.

Iată de ce cursurile de limba engleză pentru copii Echo Kids au o componentă de predare Cambridge și din cele 3 / 4 ore dedicate studiului limbii engleze pe săptămână, dedicăm cel puțin 1 oră în fiecare săptămână pe parcursul întregului an școlar. Hai la Echo Kids pentru curs de pregatire examen Cambridge!

Examene

  • 1600 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 8 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0216421355