CAE

CAE (Cambridge Advanced English)) demonstrează că elevul are abilități de cunoaștere a limbii engleze foarte bune și că o poate folosi la un nivel avansat pentru studiu. Acest examen este compus din proba de citit și utilizarea lb engleze (8 secțiuni cu 56 de întrebări) căreia îi este dedicată 1 oră și 30 minute, proba de scriere (2 secțiuni) căreia îi este dedicată 1 oră și 30 de minute, proba de ascultare (4 secțiuni cu 30 de întrebări) - 40 de minute și proba de vorbire (4 secțiuni), 15 minute pentru o pereche de candidați.

Cei care primesc certificatul CAE vor identifica pe acesta o notă: A, B, C. În afară de certificatul propriu-zis, elevii primesc o explicație a rezultatelor lor, scorul indicând o cifră între 0 și 100 și profilul performanței pentru fiecare probă în parte. În funcție de universitatea, colegiul sau organizația pentru care aplicați, vi se va cere un anumit punctaj pentru întreaga lucrare sau pentru una din cele 5 abilități care sunt testate.

Pregătirea pentru aceste examene este organizată la Echo Kids pe parcursul întregului an școlar în ședințe de 2 ori/săptămână, fiecare a 2 ore.

Important este ca viitorul candidat la examenele Cambridge să fi dat și să fi trecut examenul anterior Cambridge sau să fie la un nivel destul de bun pentru a se putea înscrie la acest curs de pregătire.

Nu uitați că examenul Cambridge Advanced English este acceptat de mai mult de 6000 de instituții educaționale, companii sau departamente guvernamentale și deschide drumul către studii internaționale, călătorii sau joburi interesante.Hai la Echo Kids pentru curs de pregatire examen Cambridge CAE

Examenul Cambridge se poate susține la sediul Echo Kids iar pentru înscriere, profesorul Echo Kids vă va consilia exact asupra datei la care copilul dvs poate să se înscrie la aceste cursuri.

Nu uitați că examenul Cambridge Advanced English este acceptat de mai mult de 6000 de instituții educaționale, companii sau departamente guvernamentale și deschide drumul către studii internaționale, călătorii sau joburi interesante.

Hai la Echo Kids pentru un curs de pregatire pentru examenul Cambridge CAE!

Examene Cambridge la Echo Kids

  • 2500 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 9 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0737.769.145