CPE

CPE (Cambridge Proficiency English)demonstrează cel mai înalt nivel de cunoaștere a limbii engleze la nivel școlar. Acest examen este compus din proba de citit și Use of English ( 7 secțiuni cu 53 de întrebări) căreia îi este dedicată 1 oră și 30 minute, proba de scriere (2 secțiuni) căreia îi este dedicată 1 oră și 30 de minute, proba de ascultare (4 secțiuni cu 30 de întrebări) - 40 de minute și proba de vorbire (3 secțiuni), 16 minute pentru o pereche de candidați.

Cei care primesc certificatul CPE vor identifica pe acesta o notă: A, B, C. În afară de certificatul propriu-zis, elevii primesc o explicație a rezultatelor lor, scorul indicând o cifră între 0 și 100 și profilul performanței pentru fiecare probă în parte. Această informație este foarte importantă pentru candidații și profesorii acestora pentru a înțelege punctele slabe și punctele forte ale acestuia.

În funcție de universitatea, colegiul sau organizația pentru care aplicați, vi se va cere un anumit punctaj pentru întreaga lucrare sau pentru una din cele 5 abilități care sunt testate.

Pregătirea pentru aceste examene este organizată la Echo Kids pe parcursul întregului an școlar în ședințe de 2 ori/săptămână, fiecare a 2 ore.

Hai la Echo Kids pentru un curs de pregatire pentru examenul Cambridge CPE!

Examene Cambridge la Echo Kids

  • 2500 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 9 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0737.769.145