FCE

FCE (First Certificate English) demonstrează că elevul are abilități de cunoaștere a limbii engleze bune și că o poate folosi la un nivel mediu plus pentru studiu.

Pentru elevi/studenți, versiunea First Certificate English for Schools este cea acceptabilă pentru că folosește cuvinte din sfera școlară pe care elevul le cunoaște și le va folosi indeosebi.

Acest examen este compus din proba de citit (7 secțiuni cu 52 de întrebări) căreia îi este dedicată 1 oră și 15 minute, proba de scriere (2 secțiuni) căreia îi este dedicată 1 oră și 20 de minute, proba de ascultare (4 secțiuni cu 30 de întrebări) căreia îi sunt dedicate 40 minute și proba de vorbire (4 secțiuni) cu un timp dedicat de 14 minute.

Pregătirea pentru aceste examene este organizată la Echo Kids pe parcursul întregului an școlar de două ori pe săptămână în ședințe de 1.5 ore.

Important este ca viitorul candidat la examenele Cambridge să fi dat și să fi trecut examenul anterior Cambridge sau să fie la un nivel destul de bun pentru a se putea înscrie la acest curs de pregătire.

Examenul Cambridge se poate susține la sediul Echo Kids.

Hai la Echo Kids pentru un curs de pregatire pentru examenul Cambridge FCE!

Examene Cambridge la Echo Kids

  • 2500 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 9 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0737.769.145