KET

Examenul Key English Test cuprinde:

- o parte de ascultare (30 minute) care cuprinde 5 secțiuni și 25 de întrebări
- o parte de citire și scriere (1 oră și 10 minute) care cuprinde 7 secțiuni și 32 de întrebări
- o parte de vorbire (8-10 minute/o pereche de candidați) care cuprinde 2 secțiuni.

Citirea și scrierea sunt punctate cu 50% din nota finală iar candidatul la acest examen trebuie să demonstreze că înțelege informații scrise simple. La această probă, candidații vor trebui să completeze și spațiile goale în propoziții și să redacteze un mesaj scris.

Ascultarea care este punctată cu 25% din nota finală verifică dacă candidatul înțelege mesaje scurte sau alte mesaje când vorbitorul nativ vorbește pe un ritm destul de lent.

Vorbirea care este punctată deasemenea cu 25% din nota finală verifică abilitățile candidatului de a întreba și răspunde la întrebări simple. Testul oral va fi susținut cu un alt candidat.

Important! Fiecare copil care participă la acest test poate primi un certificat cu calificativul “Pass with distinction” (corespunde nivelului B1) sau “Pass” / “Pass with Merit” (corespunde nivelului A2). În cazul în care nu va reuși să se descurce și va primi un punctaj mai mic, copilul va primi un certificat care să ateste nivelul A1 pentru limba engleză.

Pregătirea pentru aceste examene este gratuită în cazul copiilor înscriși la cursurile Echo Kids și se desfășoară în ultima jumătate de oră a fiecărui curs pe parcursul întregului an școlar.

Examenul Cambridge se poate susține la sediul Echo Kids sau la sediile acreditate British Council.

Examenul KET este un pas logic dacă copilul dumneavoastră a dat cel puțin unul din examenele YLE dar este un pas important dacă nu a susținut niciun examen Cambridge până la acest moment. De asemenea, este un pas important pentru pregătirea pentru examenul PET.

Hai la Echo Kids pentru un curs de pregatire pentru examenul Cambridge KET!

Examene Cambridge la Echo Kids

  • 2500 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 9 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0737.769.145