PET

Examenul Preliminary English Test cuprinde:

- o parte de ascultare (36 minute) care cuprinde 4 secțiuni și 25 de întrebări
- o parte de citire și scriere (1 oră și 30 minute) care cuprinde două secțiuni mai mari: citire și scriere
- o parte de vorbire (10-12 minute/o pereche de candidați) care cuprinde 4 secțiuni: interviu, discuție, descriere și conversație generală.

Citire și scrierea sunt punctate cu 50% din nota finală iar candidatul la acest examen trebuie să demonstreze că înțelege informații scrise ceva mai complicate decat cele pentru examenul KET. La această probă, candidații vor trebui să scrie o scrisoare de aprox. 100 de cuvinte.

Ascultarea care este punctată cu 25% din nota finală verifică dacă candidatul înțelege mesaje legate de suviecte cotidiene când vorbitorul nativ se adresează într-un ritm normal.

Vorbirea care este punctată deasemenea cu 25% din nota finală verifică abilitățile candidatului de a întreba și răspunde la întrebări complexe și de a vorbi liber pe diverse subiecte.

Cursurile Echo Kids sunt axate pe pregatirea pentru aceste examene în mod special și sunt special concepute pentru a încuraja copiii să își dezvolte abilitățile de limba engleză.

Examenul Cambridge se poate susține la sediul Echo Kids iar pentru înscriere, profesorul Echo Kids vă va consilia exact asupra datei la care copilul dvs poate să se înscrie la aceste cursuri.

Examenul Cambridge PET arată gradul de stăpânire a bazei limbii engleze și a abilităților practice de limbă. Hai la Echo KIds pentru curs de pregatire examen Cambridge PET

Examene

  • 2500 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 9 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0737.769.145