IELTS

IELTS (International English Language Testing System) este unul din cele mai importante examene de limbă engleză pentru nivel academic, în principiu folosit pentru admiterea la universitățile din străinătate.

De ce IELTS?

Ai rezultatele la acest examen în 13 zile!

Mai mult de 10.000 de instituții educaționale din întreaga lume acceptă acest examen ca o dovadă a abilităților lingvistice!

De reținut! Există două tipuri de examene: IELTS – Academic și General Training așa că trebuie să te informezi foarte bine despre cerințele universității/ angajatorului tău.

Ca și examenele Cambridge, IELTS are 4 secțiuni – ascultare, citire, scriere și vorbire iar secțiunile de ascultare și vorbire coincid pentru cele 2 tipuri de examene. Celelalte secțiuni diferă pentru IELTS Academic și General Skills.

În ce constă examenul?

Acest examen este compus din proba de citit (40 de întrebări) căreia îi sunt dedicate 60 de minute, proba de scriere (2 secțiuni) căreia îi sunt dedicate 60 de minute, proba de ascultare (40 de întrebări) - 30 de minute și proba de vorbire (3 secțiuni) care durează maxim 14 minute.

Examene Cambridge la Echo Kids

  • 2500 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 9 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0737.769.145