Cursos de español para niños

Se cunoaște deja faptul că numeroși lingviști promovează studiul unor limbi străine încă de la vârste fragede pentru a spori numărul de experiențe pozitive ale celor mici și, ca atare, receptivitatea la nou. În plus, copiii care învață o limbă străină de timpuriu au șansa de a vorbi cu o pronunție cât mai aproape de cea nativă. Inutil a aminti performanțele vădit mai bune ale copiilor bilingvi chiar și în alte discipline decât cele umaniste.

Îndreptându-ne mintea către viitorul copiilor noștri, putem considera că, începând și continuând cursuri de limba spaniolă, își șlefuiesc abilitățile de a studia și alte limbi de origine latină precum franceza ori italiana. De asemenea, este posibil să își dorească să viziteze Madrid, Sevilla, ori poate să vadă ruinele mayașilor și aztecilor din Mexic și cum Marea Caraibelor se întâlnește cu peninsula Yucatan în peisaje superbe și, astfel, vor comunica în spaniolă.

În plus, cursurile de limba spaniolă vor fi distractive și o experiență de care să se bucure fiecare copil deschis către un viitor cu multe oportunități!

Manuale engleza

Cursuri pentru copii
  • 2500 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 9 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0737.769.145