Cursos de español para niños

Se cunoaște deja faptul că numeroși lingviști promovează studiul unor limbi străine încă de la vârste fragede pentru a spori numărul de experiențe pozitive ale celor mici și, ca atare, receptivitatea la nou. În plus, copiii care învață o limbă străină de timpuriu au șansa de a vorbi cu o pronunție cât mai aproape de cea nativă. Inutil a aminti performanțele vădit mai bune ale copiilor bilingvi chiar și în alte discipline decât cele umaniste.

Dacă se iau în considerare gradul de răspândire a unei limbi străine precum și promisiunile de dezvoltare a culturii respective, concluzionăm prin necesitatea de a studia o astfel de limbă. Ne referim la spaniolă, limba maternă a sute de milioane de oameni, a doua limbă a altor zeci de milioane, a patra limbă vorbită în lume și a doua ca utilizare în Statele Unite ale Americii. Populația hispanică este în creștere în SUA și se estimează că în doar câțiva ani spaniola va deveni prima limbă a jumătate din populația americană, iar forța de muncă din lume se va îmbogăți cu persoane ce provin din această cultură. Spaniola devine deci din ce în ce mai de succes și preferată de publicul internațional. Nu e deloc de mirare dacă ne gândim la ultimele reclame faimoase ale unor brand-uri spaniole ca, de pildă, Taco Bell, ori la meritul contribuțiilor istorice și moderne ale culturii hispanice: de la Miguel de Cervantes până la Gabriel Garcia Marquez în literatură, ori de la portretele lui Goya până la picturile suprarealiste ale lui Picasso în artă. Și cine nu a auzit de “burritos”, ori “arroz con frijoles”, de “tamales”, “paella” și “papusas”?

Îndreptându-ne mintea către viitorul copiilor noștri, putem considera că, începând și continuând cursuri de limba spaniolă, își șlefuiesc abilitățile de a studia și alte limbi de origine latină precum franceza ori italiana. De asemenea, este posibil să își dorească să viziteze Madrid, Sevilla, ori poate să vadă ruinele mayașilor și aztecilor din Mexic și cum Marea Caraibelor se întâlnește cu peninsula Yucatan în peisaje superbe și, astfel, vor comunica în spaniolă.

În plus, cursurile de limba spaniolă vor fi distractive și o experiență de care să se bucure fiecare copil deschis către un viitor cu multe oportunități! Hai la Echo Kids pentru cursuri spaniola copii!

Manuale engleza

Cursuri pentru copii
  • 2500 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 9 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0737.769.145