Într-o epocă în care comunicarea, de toate tipurile, este esențială, părinții sunt din ce în ce mai interesați să își înscrie copiii la un curs de limbă străină.

Alegerea în schimb este grea pentru că, deși limba engleză este cea mai des folosită și fără aceasta astăzi este aproape imposibil să ne descurcăm, părinții ar putea fi tentați să își trimită copilul la un curs de limba chineză, italiană, spaniolă, franceză, germană sau, de ce nu, japoneză.

Oricum, alegerea învățării unei limbi străine de la o vârstă timpurie este foarte importantă și cu cât copilul va învăța mai devreme, cu atât va fi mai bine pentru el/ea.

Asimilarea celei de-a doua/treia limbi străine va veni mult mai repede și mai ușor.

Ca și tendință generală, la Echo Kids, copiii învață mai întâi limba engleză dar după primul an de studiu, părinții îndrăznesc să îi înscrie și la un curs de franceză, germană sau japoneză iar asimilarea celei de-a doua limbi străine se face ușor.

Motivele pentru care copiii ar trebui să învețe limbi străine, fie engleză, germană, franceză, italiană, japoneză sunt multiple:

  • copiii bilingvi sau trilingvi se vor concentra mai ușor asupra unei anumite activități pe care o vor avea de făcut
  • copiii bilingvi vor fi mai siguri pe ei și vor putea interacționa cu mai multă ușurință cu alți copii, cu vârste sau preocupări oarecum diferite.


Este totuși foarte important și cum sunt introduse limbile străine pentru că ele trebuie învățate treptat, prin cântece, jocuri, video-uri, scurte conversații și nu prin introducerea, de exemplu, a unor lecții de gramatică la vârste la care acestea nu sunt adecvate. Oricum, nu trebuie să uitați că învățarea unei limbi străine este o aventură pe termen lung care trebuie sprijinită și încurajată și în alte medii decât în cel exclusiv scolastic.

Cursuri pentru copii
  • 1600 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 8 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0216421355