Învățarea unei limbi străine poate avea numeroase beneficii pentru copilul dumneavoastră:

  • îi dezvoltă abilitatea de comunicare atât cu cei apropiați, cât și cu oamenii recent cunoscuți
  • îi antrenează abilități de rezolvare a problemelor, îi îmbunătățește performanțele școlare, pentru ca, mai târziu, să-i aducă oportunități de studiu în străinătate și de angajare în medii superioare

Începem prin a oferi această șansă de a cunoaște limbi străine princhindeilor între 4 și 5 ani, introducându-le încetul cu încetul nu numai în noțiunile de bază ale limbii, ci și în cultura respectivă, într-un mod interactiv, prin cântece, jocuri, scenete, improvizații specifice vârstei lor.

Iar pentru că studiul limbilor străine este un imperativ în școală, ne propunem să îi pregătim pe prichindeii din clasa pregătitoare, dar și pe elevii de clasa întâi, într-un mod adecvat abilităților deținute. Am creat special cursul pentru copii de 6 și 7 ani, prin intermediul căruia vor începe să cunoască și tainele scrisului.

Îi așteptăm la cursuri și pe școlarii de la 8 la 14 ani care își vor organiza noțiunile în scris, dar și la nivel oral, punând astfel bazele cunoașterii depline a limbii străine.

"Echo Teens" este grupa de vârstă adresată adolescenților cu vârste între 15 și 18 ani care au solide cunoștințe de limbă străină, dar țintesc spre perfecționare. la un program de burse în străinătate, la obținerea unui certificat internațional de atestare a competențelor lingvistice.

În acest mod, diferențierea în funcție de vârstă și, ulterior, și în funcție de nivel, asigură centrarea metodei de predare pe nevoile cursantului, precum și o îndeplinire a obiectivelor cursului cât mai aproape de idealurile centrului nostru de limbi străine, dar și de ale părinților și copiilor.

Suna acum pentru detalii!

Grupe de vârstă

cursuri de engleză

cursuri de franceză / germană / spaniolă

  • 2500 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 9 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0737.769.145