Învățarea unei limbi străine poate avea numeroase beneficii pentru copilul dumneavoastră:

  • îi dezvoltă abilitatea de comunicare atât cu cei apropiați, cât și cu oamenii recent cunoscuți
  • îi antrenează abilități de rezolvare a problemelor, îi îmbunătățește performanțele școlare, pentru ca, mai târziu, să-i aducă oportunități de studiu în străinătate și de angajare în medii superioare

Deoarece la nivel global vârsta de la care copiii încep a studia limbi străine este de la an la an mai mică, oferim șansa princhindeilor între 4 și 5 ani să cunoască o limbă străină.

Astfel, cursul "Lumea mea de basm" îi va introduce încetul cu încetul nu numai în noțiunile de bază ale limbii, ci și în cultura respectivă, într-un mod interactiv, prin cântece, jocuri, scenete, improvizații specifice vârstei lor.

Iar pentru că studiul limbilor străine este un imperativ în școală, ne propunem să îi pregătim pe prichindeii din clasa pregătitoare, dar și pe elevii de clasa întâi, într-un mod adecvat abilităților deținute. Am creat special cursul "Lumea Aventurilor", pentru copii de 6 și 7 ani, prin intermediul căruia vor începe să cunoască tainele scrisului.

Îi așteptăm pe școlari la cursul "Învăț ABC-ul" care, prin proiecte și subiecte motivante, este destinat a-i sprijini pe drumul către cunoaștere completă. Acesta este dedicat copiilor cu vârste între 8 și 10 ani pentru a-și organiza noțiunile în scris, nu numai la nivel oral, punând astfel bazele cunoașterii depline a limbii străine.

Suna acum pentru detalii!

Spre deosebire de primii școlari, cei de gimnaziu sunt copii care fie au acumulat cunoștințe de limbă, fiind deja familiarizați cu cele mai importante noțiuni de vocabular și capabili să comunice cu fluență în limba străină respectivă, fie încep să pătrundă tainele unei a doua sau chiar a treia limbi străine.

Pentru că obiectivele cursurilor, dar și puterea de asimilare și de materializare a cunoștințelor dobândite ale elevului sunt în plină ascensiune, ne îndreptăm atenția către copiii cu vârste între 11 și 14 ani alimentându-le "Marile Speranțe" înspre a deveni tineri de succes în comunități internaționale.

Grupa de vârstă căreia se adresează Echo Kids prin cursurile "Echo Teens" este aceea a adolescenților cu vârste între 15 și 18 ani care au solide cunoștințe de limbă străină, dar țintesc spre perfecționare. Aceștia sunt dedicați studiului continuu și dornici să se remarce între cunoscători și, de asemenea, visează să aplice la un program de burse în străinătate, având nevoie de un certificat de atestare a competențelor lingvistice.

În acest mod, diferențierea în funcție de vârstă și, ulterior, și în funcție de nivel, asigură centrarea metodei de predare pe nevoile cursantului, precum și o îndeplinire a obiectivelor cursului cât mai aproape de idealurile centrului nostru de limbi străine, dar și de ale părinților și copiilor.

Suna acum pentru detalii!

Grupe de vârstă

cursuri de engleză

cursuri de franceză / germană / spaniolă

  • 1600 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 8 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0216421355