Cursuri Limba engleză pentru copii de 4-18 Ani

Probabil v-ați întrebat până acum de ce copilul dumneavoastră ar trebui să urmeze cursuri de limba engleză! Ați făcut această alegere în mod natural, fără să vă gândiți prea mult, dar limba engleză a devenit un “must”.

Engleza este peste tot, este o limbă prietenoasă, pe care o poți învăța de mic, prin cântecele, rime, poți continua să o înveți citind cărți în limba engleză, optând pentru examenele recunoscute internațional Cambridge și nu în ultimul rând, engleza este limba de afaceri pe care o poți utiliza în carieră; nu degeaba este denumită și “lingua franca” pentru că este o limbă dominantă vorbită în multe țări și folosită în foarte multe domenii.

Așadar, cursurile de limba engleză pentru copii îi vor ajuta pe aceștia nu doar să cunoască o limbă străină atât de utilă, dar vor avea o nouă provocare, vor socializa și vor interacționa în această limbă, făcând cunoștință și cu elemente diferite din altă cultură.

De asemenea, în cadrul Uniunii Europene, engleza este cea mai studiată limbă, dar și cu cele mai multe accente, din cauza răspândirii sale.

Așadar, cursurile de limba engleză pentru copii îi vor ajuta pe aceștia nu doar să cunoască o limbă străină atât de utilă, dar vor avea o nouă provocare, vor socializa și vor interacționa în această limbă, făcând cunoștință și cu elemente diferite din altă cultură. Cursuri engleza copii.

Suna acum pentru detalii!
germana


De ce ar trebui copiii să urmeze cursuri de limba engleză?

Copiii care învață limbi străine de la o vârstă foarte fragedă își dezvoltă mai ușor în viitor orice alte abilități, iar cei care învață limba engleză se vor obișnui destul de repede cu o limbă de origine germanică, structurată total altfel decât limba română, franceză sau spaniolă.

Accentul limbii engleze este unul specific, dar cu cât îl vor deprinde mai repede, cu atât va fi mai bine. Copiii vor învăța mult mai ușor de la o vârstă timpurie pronunția limbii engleze, adesea complicată pentru adulți sau pentru persoanele care nu au studiat-o din copilărie. Copiii învață de mici amuzându-se; nu le pasă dacă o activitate le va îmbunătăți capacitatea cognitivă sau motorie, dar dacă engleza va fi deprinsă de la vârste mici prin cântecele, rime, poezii, și-o vor însuși imediat, iar vocabularul dobândit va fi unul pe care și-l vor aminti multă vreme.

Suna acum pentru detalii!

Grupe de varsta

Cursuri pentru copii
  • 2500 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 9 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0737.769.145