Deutschkurse für Kinder

Cursurile de limba germană pentru copii au luat o amploare vizibilă la Echo Kids. Cu efort rezonabil și sprijin susținut din partea profesorilor Echo Kids, orice elev se poate aştepta să se descurce bine în timp scurt.

Chiar dacă cursurile de germană ar putea părea beneficiarilor la început destul de dificile, aceștia au reușit de la vârste mici să înceapă să însușească noțiuni de vocabular și gramatică germană prin jocuri, mini-dialoguri, cântece, mimă, iar rezultatele acestor ani de studiu sunt într-adevar vizibile.

Cursurile de limba germană pentru copii vor acoperi teme variate precum denumirea culorilor, animale domestice sau sălbatice, familie, hrană și feluri de mâncare, casa și acasă, școala și obiecte, pasiuni, corpul, sporturi, călătorii, vreme, exprimarea timpului (ore, zile, luni), vacanțe și petrecerea timpului liber.

De asemenea, pe parcursul cursurilor de limba germană, folosim materiale adecvate fiecărei vârste și suplimentar cărti, fișe, imagini pentru a completa manualele obișnuite. Toate cursurile de limba germană pentru copii au și o componentă audio și fiecare oră le oferă copiilor posibilitatea de a asculta vorbitori nativi. Hai la Echo Kids pentru cursuri germana copii!

Manuale engleza

Cursuri pentru copii
  • 2500 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 9 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0737.769.145