O experiență ce merită repetată

Am încheiat o săptămână frumoasă, o săptămână de vacanță pe care am ales să o petrecem alături de copiii Echo Kids.

Am ales să îi învățăm și alte lucruri benefice în dezvoltarea lor, lucruri despre care se vorbește mai puțin sau pe care nu se pune accentul foarte tare, deși sunt esențiale în dezvoltarea copiilor noștri.

Ne-am propus o mai bună înțelegere a propriilor emoții, sentimente și gânduri. Exerciții care să permită copiilor să exerseze auto-reglarea emoțională, inteligența socială și sensibilitatea artistică.

Am început săptămâna cu un atelier de cooking. Unde, înainte de a ne bucura papilele gustative, am ales să idetificăm toate ingredientele dintr-o rețetă, însă legați la ochi, bazându-ne doar pe miros. Odată ce acestea au fost identificate, am preparat cel mai delicios tiramisu și l-am savutat alături de colegii de grupă.

Marți ne-am relaxat cu ajutorul nisipului kinetic, am vorbit despre ce ne dorim și despre ce ne face fericiți, toate acestea într-o sală de clasă în care mirosul de lavandă ne încânta simțurile, iar muzica de relaxare ne ajută să vorbim deschis și să fim sinceri unii cu alții.

Miercuri am discutat despre conflicte și cum reușim să le gestionăm la această vârstă. Am explorat felul în care jocurile de rol și improvizație ne ajută să le rezolvăm. Am identificat și înțeles relația dintre gânduri, emoții și acțiune.

Joi ne-am dat frâu liber imaginației și am învățat să îmbinăm pictura și muzica de calitate.

Am încheiat săptămâna cu un atelier de mindfulness, unde am învățat să ne deconectăm și să ne relaxăm, am învățat că cele mai bune soluții le găsim atunci când ne simțim bine cu noi înșine și că nu există probleme fără soluții.

Am ales să facem aceste ateliere diferite pentru că ne dorim să îi susținem și să îi ajutăm pe copii să se dezvolte armonios, să fie echilibrați și optimiști, să-și învingă teama de a vorbi în public sau de a vorbi pur și simpul despre sentimentele lor, și, nu în ultimul rând, de a se relaxa în vacanță fără gadget-uri.

A fost o experiență unică și plăcută pe care cu siguranță o vom repeta. Nu trebuie decât să fiți cu ochii pe noi pentru a afla despre toate surprizele pregătite de Echo Kids.

  • 1600 de copii înscriși în programele Echo Kids
  • 8 ani de experiență de predare a limbilor străine pentru copii
  • 95% din cursanții Echo Kids au obținut scor maxim la examenele Cambridge!
  • 5 programe de studiu organizate pe nivel de cunoștințe și în acord cu vârsta copiilor!
 
Call Now Button0216421355